About Me :)

My photo
Gadis yang simple and still lack of ilmiah. Dilahirkan untuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang muslimah di muka bumi ini sejak 24 march 1992 dan saya adalah salah seorang pelajar kejururawatan. yang baik datang dari ALLAH swt dan buruk datang dari saya. terima kasih kerana sudi melawat page ini!

HOPE . LOVE .GLORY

Assalammualaikum :)

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Thursday, April 7, 2011

keinsafan dalam diri

tanggal 7 april,.air mataku mengalir dengan derasnya di pipiku.mendengar kata2 doa yang disampaikan oleh ain menyebabkan aku terlalu sedih,.YA ALLAH!aku berserah kepadamu..apa yang aku lakukan,apa yang aku fikirkan hanyalah kerana mu YA ALLAH!ya ALLAH ya AZIZ yang maha perkasa, ya QAWIYYU, yang maha kuat dan Matin yang maha teguh dan sempurna kekuatanmu,tidak yang lebih perkasa dan kuat melainkan Engkau YA ALLAH,.diriku ini hanyalah hambamu kepadamu.bakarla semangatku untuk terus berusaha bagi menghadapi rintangan dan ujian dalam hidup ini.

No comments:

Post a Comment