About Me :)

My photo
Gadis yang simple and still lack of ilmiah. Dilahirkan untuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang muslimah di muka bumi ini sejak 24 march 1992 dan saya adalah salah seorang pelajar kejururawatan. yang baik datang dari ALLAH swt dan buruk datang dari saya. terima kasih kerana sudi melawat page ini!

HOPE . LOVE .GLORY

Assalammualaikum :)

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Thursday, April 7, 2011

29 april 2010 kenangan terindah untukku..


oke2,.nie kat alamanda putrajaya.aku keluar bersama2 rakan2 ku pada 29 april yang lepas.yela baru dapat result and masing2 tengah cuti panjang masa tuh.then,ape yang penting masa itu,.aku masih 18 tahun but now i am already 19 years old!gosh! but its oke,.still teenager right?hee.after that,.kitorang g kat depan masjid putrajaya.ambik2 gambar.hee.yang ade mase tuh hanyalah adila,mae,me mean,iman,amydia,amin,isa,syafiq and umar.x ramai.then,ktorg g main bowling,hee.isa kalah!huahua..

terasa bahagia sangat masa nih walaupun masing2 sudah busy untuk mencari ilmu.bagusla..aku mengharapkan dapat berjumpa diorang lagi seperti ini sebelum nyawa ku ditarik.doaku hanyalah untuk orang yang aku sayangi juga umat2 islam.amin..

No comments:

Post a Comment